High Light Party


Igår var vi på ännu ett house party. Det var helt sjukt! Hela nedervåningen var mörklagd och endast uv-ljus lös upp allas vita t-shirtar. Det fanns massor av high lighter pennor som man kunde skriva på varandra med och allt detta lös i mörkret. FETT!

Men så klart kom RA och stängde ned hela festen strax efter midnatt. Sjukt synd, men idag känns det väldigt bra :)

Helene, Gustav, Sofia mfl


Så här såg det ut utan blixt. Coolt va!? Här är något för 3S :)

Victors B-day!




Victor fyllde 22 igår och då bjöd han och hans roomies in till fest i deras lägenhet! Det var helt sjukt kul. Det var spartanskt inrett där av en anledning... det skulle gå o köra beer pong och spruta champagne!

Nu är det lördag morgon och jag ska snart på brunch med Ida och Anders och sen ska vi ta gratisbussen till en shopping mall i närheten. Gött o shoppa lite :) Sen ikväll är det Eating Competition på Student Union

God morgon UConn!



Detta är min väg till skolan. Det är bara gatan ner och tar ungefär 5 min. På vägen till vänster ligger McMahon där jag brukar äta frukost ihop med lite andra bytisar.

Förutom den dagen då det regnade is är det typ alltid så här fint väder. Solen är sjukt varm nu och snön håller på att smälta :)

First day of classes

Idag har jag verkligen börjat skolan. Först hade vi Computer Aided Site Design, vilket verkade rätt ok förutom att de inte använder AutoCAD utan något annat liknande. Känns lite värdelöst men ändå ok! Det är massor av läxor. Känns som att man är lite gammal för det eller? Och 50 % av betygen grundas på tre quiz som kommer att hållas under kursen. Resten grundas på labbar, läxor och tentor.

Sen hade vi en GRYM föreläsare på Basic Structural Analysis. Det var en riktigt skön 70 åring som jobbat 40 år inom järnvägen och nu var tillbaka för att doktorera och därmed hålla i kurser. Det är bara broar o feta byggnader hela tiden!!!

Sen kom skiten... Environmental Sustainability visade sig vara världens grundkurs. Typ vad kan man göra för att minska våra ekologiska fotspår. Kanske inte köra bil inom campus!? Kom igen. Den är på lägre nivå en Miljökemin vi läste för ett och ett halvt år sen. Så det den ska vi försöka droppa och ta något annat!

Ååh så var det en kurs till! Det var Operations Research in CEE. Faktiskt skitkul! Jobba med att ställa upp modeller för att kunna välja det bästa alternativet i massor av olika situationer i CEE. Den behåller vi!

Sen stack jag och Ida direkt till BodyWise för att gå på Step & Tone. Hittills har alla pass varit kass, men detta var grymt! Helt annat upplägg än de på gerda och friskis så det kommer vi fortsätta med.

Dagens stora minus är nog ändå att en av våra kursböcker kostar 200 $. och de andra verkar inte vara mycket billigare. KUL

MEN DAGEN PLUS! Eller det kommer inte förens imorgon... Då är det nämligen Thirsty Thursday på Teds, vilket betyder fyra öl/drinkar för 1 $ !!!!!!!!!


Happy Snowday!

Idag börjar skolan här på UConn, men eftersom det typ regnar is gick ett massmail ut i morse där det stod att alla klasser idag var inställda!! Bra första skoldag :)

Så istället blev det lång frukostbuffe på Putnam, lite shopping på Co-op, sen lunch på McMahon, lite fix med VISUM, body sculpture-pass, middag och till sist korridorsmöte!! Jusste, kanske inte nämnde att maten är AWESOME och GRATIS. Och gymmet också. och alla pass. och simhall, klättervägg, tennis- och squashbanor.
Det enda som suger är att man måste ha t-shirt på sig på gymmet. Alltså något med ärm. Konstig grej!

Men innan lunch fortsätter hänget hos Emma och Mandy med framför tvn med typ 100 kanaler. seriöst 100. det är sjukt.


310 BROCK!


Här är mitt rum!   Amanda har verkligen inrett ordentligt!    Allt har gått superbra hittills, vi blir väl omhändertagna. Nu ska vi strax ner på Pizza Party =)

Boston!

Vi flög in till Boston igår kväll och resan gick helt problemfritt. Vi väntade på flygplatsen tills Klas och Anders kom fram och tog oss sedan gemensamt till hostelet. Vi fyra har lärt känna varandra rätt bra nu på ett dygn eftersom vi delar ett rum på 17 m2.

På hostelet ingick frukost som var över förväntan! (trots de neonfärgade hundmatsliknande flingorna och det mögliga brödet)

Annars har vi glidit runt på stan idag i solskenet o fixat amerikanska mobilnummer och shoppat en hel del... Om
inte väskorna var fulla när vi åkte hemifrån så är de det nu!



Imorgon ska vi åka till UConn!!! och på kvällen vankas välkomstfest i form av ett Casual Pizza Party :) :)

Här är Anders och Klas riktigt nöjda med sin shopping när de promenerar i Boston Common. I bakgrunden är Boston State House


Snart smäller det!

På fredag flyger jag och Ida till Boston för att spendera ett par nätter där innan dorm-opening som är på söndag. Det har gått lång tid sedan det stod klart att jag skulle få åka och det har hänt mycket sedan dess, men det var först för ett par dagar sedan som jag hittade vilket område jag ska bo på som det började kännas verkligt. 

310 Brock, Alumni Quadrangle är min nya address och igår fick jag även mail från den amerikanska tjej som jag ska dela rum med! Helt plötsligt blir allting på riktigt! Hon skrev till mig om att det skulle bli kul att ses och att vi skulle komma överens om vad var och en skulle ta med sig. Kanske en besvikelse för henne att jag inte kunde ta med något!? Eller nja, jag tror nog att hon tycker att det skulle bli ganska coolt att få en svensk blondin till roomie :)



Nu börjar resfebern att stiga snabbt. Kanske beror det på att jag gått ensam på landet i flera dagar. Vem får inte krupp av det liksoooom?

Först blir det en blixtvisit hos ligan i Uppsala imorgon innan jag och Ida beger oss mot Arlanda. Tänk när jag skriver nästa inlägg. Spännande! Då är vi nog i Boston...


Solig dag i Rydaviken



Anders och jag leker med enorma istappar som smälter i solen. Sedan blev det bastu och bad genom isen!

RSS 2.0